Tuning műhely

Mi, itt a Pit-Stopban a mechanikai változtatásokkal megtámogatott tuningban hiszünk, méghozzá kulcsrakész projektek formájában, melynek minden apró részletébe betekintést engedünk a tulajdonosnak is.

Kiemelt szolgáltatásaink

Motor tuning

Turbó beépítés, csere nagyobbra

Váltó, tengelyapcsoló tuning

Futómű, fék tuning

Chip tuning

Kipufogó tuning

Belsőtér tuning

Külső, optikai tuning

Filozófiánk

Na, itt jellemző csak igazán a kapacitáshiány.

Illetve chiptuningot minden sarkon találhatunk, ami egyébként önmagában is egy jól működő dolog lehet, de annyira közel sem, mint amennyire a hangzatos reklámszövegek azt sugallják. A gyári ECU programok nem véletlenül lettek úgy megírva, ahogy. A gyártók komoly fejlesztő-programozó gárdát tartanak fenn erre a feladatra, ők figyelembe veszik a teljesítmény mellett a fogyasztást és a motor élettartamot is. Ez utóbbi a közelmúltban előtérbe került, hiszen a downsizing és az anyagtakarékosság (=olcsósítás) korát éljük, emiatt az élettartam már alapban jóval rövidebb, mint pl. egy 30 évvel ezelőtt gyártott autónál.

Természetesen itt is részét képezi a projekteknek az ECU upgrade, de emellett vállalkozunk szívómotorok turbósítására, vagy kompreszor beépítésre, gyári turbófeltöltők nagyobbra történő cseréjére, nagyobb vízhűtők, intercoolerek beszerelésére, növelt teljesítményű injektorok, üzemanyagszivattyúk alkalmazására.

Képesek vagyunk bivalyerőssé tenni az erőforrást az autóban, de nem engedjük el ügyfeleinket csak úgy.

Számunkra a biztonság a legfontosabb, ehhez pedig szükség van a motorteljesítmény növelésén túl a futómű, a fékrendszer, váltó és tengelykapcsoló arányos megerősítésére is, ezekben szintén van jártasságunk.

A biztonság után a második legfontosabb tényező számunkra a garancia, emiatt csak olyan felkérésekre mondunk igent, ahol meg vagyunk győződve róla, hogy nem teszi tönkre rövid időn belül az autót az ügyfél eltúlzott igénye a teljesítmény növelésre, amely elég általános probléma a tuning témakörében.

Bejelentkezés

Az alábbi elérhetőségeken tud bejelentkezni időpontra. Az alkatrészek rendeléséhez szükség lehet a gépjármű adataira (alvázszám, motorszám), amik a forgalmi engedélyben találhatók: